Statistics:
Visits: 875 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cus-cus de legume
Q: | Intreaba despre Cus-cus de legume |
INGREDIENTE:
250 g cartofi, 250 g bob, 4 dovlecei, 4 vinete, 4 morcovi, 250 g dovleac, sare.
MOD DE PREPARARE:
Dovleceii, vinetele, morcovii, dovleacul şi cartofii se curăţă şi se taie fie bucăţi de mărimea bobului, fie felioare subţiri. Se pun la fiert împreună, într-o oală de apă rece, cu puţină sare, sub capac, la foc mediu. Se trece printr-o strecurătoare şi se transferă pe platoul de servire.
Se serveÅŸte cald, cu iaurt, sau sos de iaurt cu usturoi.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
250 g cartofi, 250 g bob, 4 dovlecei, 4 vinete, 4 morcovi, 250 g dovleac, sare.
MOD DE PREPARARE:
Dovleceii, vinetele, morcovii, dovleacul şi cartofii se curăţă şi se taie fie bucăţi de mărimea bobului, fie felioare subţiri. Se pun la fiert împreună, într-o oală de apă rece, cu puţină sare, sub capac, la foc mediu. Se trece printr-o strecurătoare şi se transferă pe platoul de servire.
Se serveÅŸte cald, cu iaurt, sau sos de iaurt cu usturoi.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :