Statistics:
Visits: 919 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Placinta cu branza de vaci in foi
Q: | Intreaba despre Placinta cu branza de vaci in foi |
Ingrediente
500g foi de placinta, 200 g unt sau margarina.
Mod de preparare
Umplutura se prepara la fel ca in reteta anterioara, folosind aceleasi componente si cantitati.
Se unge cu unt o tava dreptunghiulara cu dimensiunea potrivita, apoi se taie foile de placinta dupa forma si marimea tavii. Jumatate din foi se aseaza in tava stropindu-se cu unt topit, iar deasupra se intinde umplutura de branza preparata dupa indicatiile din reteta precedenta.
Peste umplutura se aseaza cealalta jumatate de foi de placinta, stropite ntre ele cu unt. Se unge placinta deasupra cu restul de unt si se introduce in cuptorul incalzit potrivit. Cand placinta este gata, se taie cand este calda in bucati si se presara cu zahar pudra pe deasupra.
500g foi de placinta, 200 g unt sau margarina.
Mod de preparare
Umplutura se prepara la fel ca in reteta anterioara, folosind aceleasi componente si cantitati.
Se unge cu unt o tava dreptunghiulara cu dimensiunea potrivita, apoi se taie foile de placinta dupa forma si marimea tavii. Jumatate din foi se aseaza in tava stropindu-se cu unt topit, iar deasupra se intinde umplutura de branza preparata dupa indicatiile din reteta precedenta.
Peste umplutura se aseaza cealalta jumatate de foi de placinta, stropite ntre ele cu unt. Se unge placinta deasupra cu restul de unt si se introduce in cuptorul incalzit potrivit. Cand placinta este gata, se taie cand este calda in bucati si se presara cu zahar pudra pe deasupra.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 06 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :