Statistics:
Visits: 957 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Turta dulce cu dovleac
Q: | Intreaba despre Turta dulce cu dovleac |
Ingrediente
1 kg faina, 1 kg dovleac, 50 g drojdie de bere, 400 g zahar, 100 ml ulei, 100 g unt, 2-3 oua, 50 g zahar pudra, o priza de sare, 1 plic zahar vanilat, scortisoara.
Mod de preparare
Dovleacul curatat se da pe razatoare cu gauri mari si se pune intr-un vas. Se adauga uleiul, zaharul, scortisoara, zaharul vanilat, se inabusa si se lasa sa se raceasca.
Se adauga apoi faina, ouale, untul, drojdia, se amesteca si se pune la dospit. Dupa ce a crescut se pune in tavi de placinta, se niveleaza pe deasupra si se unge cu unt sau cu ulei.
Se introduce in cuptorul bine incins. Dupa ce s-a copt se taie in bucati potrivite, care se scot pe platou si se pudreaza deasupra cu zahar amestecat cu vanilie.
Se serveste calda.
1 kg faina, 1 kg dovleac, 50 g drojdie de bere, 400 g zahar, 100 ml ulei, 100 g unt, 2-3 oua, 50 g zahar pudra, o priza de sare, 1 plic zahar vanilat, scortisoara.
Mod de preparare
Dovleacul curatat se da pe razatoare cu gauri mari si se pune intr-un vas. Se adauga uleiul, zaharul, scortisoara, zaharul vanilat, se inabusa si se lasa sa se raceasca.
Se adauga apoi faina, ouale, untul, drojdia, se amesteca si se pune la dospit. Dupa ce a crescut se pune in tavi de placinta, se niveleaza pe deasupra si se unge cu unt sau cu ulei.
Se introduce in cuptorul bine incins. Dupa ce s-a copt se taie in bucati potrivite, care se scot pe platou si se pudreaza deasupra cu zahar amestecat cu vanilie.
Se serveste calda.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 06 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :