Statistics:
Visits: 1,053 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Placinta cu visine
Q: | Intreaba despre Placinta cu visine |
Pentru aluat:
300 g faina, 200 g unt, 200 g zahar pudra, 5 oua.
Pentru umplutura:
600 g visine, 150 g zahar tos, 5 albusuri.
Din faina, unt, zahar pudra si galbenusuri se prepara aluatul, din care se intinde o foaie de marimea tavii in care se aseaza. Se coace pe jumatate, apoi se toarna pe deasupra umplutura preparata din cele 5 albusuri ramase de la prepararea aluatului care se bat cu zaharul, la urma adaugandu-se visinele fara samburi.
Se niveleaza cu lama unui cutit, modeland deasupra randuri sau gratii, se introduce tava in cuptor si se coace placinta la foc potrivit.
300 g faina, 200 g unt, 200 g zahar pudra, 5 oua.
Pentru umplutura:
600 g visine, 150 g zahar tos, 5 albusuri.
Din faina, unt, zahar pudra si galbenusuri se prepara aluatul, din care se intinde o foaie de marimea tavii in care se aseaza. Se coace pe jumatate, apoi se toarna pe deasupra umplutura preparata din cele 5 albusuri ramase de la prepararea aluatului care se bat cu zaharul, la urma adaugandu-se visinele fara samburi.
Se niveleaza cu lama unui cutit, modeland deasupra randuri sau gratii, se introduce tava in cuptor si se coace placinta la foc potrivit.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 06 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :