Statistics:
Visits: 1,094 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Placinta de praz in foi de placinta
Q: | Intreaba despre Placinta de praz in foi de placinta |
Se prepară la fel şi cu aceleaşi componente ca in reţeta "Placinta de praz". Tava arreare se pune compoziţia de praz se unge cu unt şi se căptuşeşte cu foi de plăcintă din comerţ sau pregătite in casă.
AÅŸezarea foilor.
Se ia tava de plăcintă, se unge cu unt, se aşază cate o foaie pe toată suprafaţa tăvii (an total 5—6 foi), fiecare foaie ungandu-se (cu o pană) cu ulei»amestecat cu unt topit, inainte de a pune foaia următoare deasupra.
Peste ultima foaie (a cincea sau a şasea) se intinde compoziţia de praz şi apoi deasupra se aşază din nou foi de plăcintă care se ung. Ultima foaie trebuie să fie intreagă, ca să acopere toată suprafaţa şi se unge bine cu unt.
Se introduce plăcinta in cuptor şi se coace panâ se rumeneşte
AÅŸezarea foilor.
Se ia tava de plăcintă, se unge cu unt, se aşază cate o foaie pe toată suprafaţa tăvii (an total 5—6 foi), fiecare foaie ungandu-se (cu o pană) cu ulei»amestecat cu unt topit, inainte de a pune foaia următoare deasupra.
Peste ultima foaie (a cincea sau a şasea) se intinde compoziţia de praz şi apoi deasupra se aşază din nou foi de plăcintă care se ung. Ultima foaie trebuie să fie intreagă, ca să acopere toată suprafaţa şi se unge bine cu unt.
Se introduce plăcinta in cuptor şi se coace panâ se rumeneşte
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :