FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 668
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Placinta cu carne III

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Placinta cu carne III

 Q:   Intreaba despre Placinta cu carne III       
Placinta cu  carne III Aceasta placinta se prepara cu carne pregatita la fel ca in reteta precedenta, cu deosebirea ca aluatul se prepara altfel :
600 g faina, 100 ml ulei, 1 ou, 1 lingura de otet, 1 lingurita de sare, apa cat primeste faina, 200-300 g unt sau margarina.

Din faina cu ulei, otet, sare si apa cat primeste se framanta aluatul potrivit de moale, fara sa fie lipicios. Se intinde cu sucitorul o foaie subtire si rotunda, se unge toata suprafata cu unt moale, apoi se fac pe ea opt taieturi de la margine spre centru, lasand la mijloc un disc avand diametrul aproximativ jumatate din cel al discului initial netaiat.

Se aseaza portiunile de aluat una peste alta si se lasa aluatul in repaus 1—2 ore la loc racoros (nu la frigider), apoi se intinde cu sucitorul o foaie pana la grosimea de 5—6 mm, se impatureste in trei sau in patru, dupa care se intinde din nou o foaie subtire, de doua ori mai mare decat tava in care se coace placinta si se taie in doua, formand doua foi potrivite pentru suprafata tavii.

Una din ele se aseaza in tava unsa, se pune deasupra umplutura de carne (sau alta umplutura dorita), se intinde si apoi se acopera cu cealalta foaie, dupa care se lipesc marginile apasand cu degetele. Se unge pe deasupra cu ulei sau cu unt topit si se introduce placinta in cuptor, unde se tine pana se rumeneste.


Tag-uri: placinta, carne



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 27 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :