Statistics:
Visits: 859 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Placinta cu dovleac
Q: | Intreaba despre Placinta cu dovleac |
Ingrediente:
Dovleac comestibil 1 kg, făină 1 kg, drojdie de bere 40 g, zahăr 500 g, ulei 100 g, unt 150 g, ouă 3 buc, scorţişoara 10 g, zahăr pudră 75 g, zahăr vanilat 2 plicuri.
Mod de preparare:
Dovleacul se curăţă de coajă şi seminţe, se dă pe razătoare (julien), se adaugă uleiul, zahărul, scorţişoara şi zahărul vanilat şi se trag împreună, pană ce dovleacul s-a înmuiat. Se lasă să se răcească, se adaugă făina, drojdia, untul şi ouăle, se frămantă şi se lasă să dospească. După ce a crescut, se întind foi care se aşează în tăvi şi se coc la cuptor. Cand sunt gata, se porţionează si se pudrează cu zahăr.
Dovleac comestibil 1 kg, făină 1 kg, drojdie de bere 40 g, zahăr 500 g, ulei 100 g, unt 150 g, ouă 3 buc, scorţişoara 10 g, zahăr pudră 75 g, zahăr vanilat 2 plicuri.
Mod de preparare:
Dovleacul se curăţă de coajă şi seminţe, se dă pe razătoare (julien), se adaugă uleiul, zahărul, scorţişoara şi zahărul vanilat şi se trag împreună, pană ce dovleacul s-a înmuiat. Se lasă să se răcească, se adaugă făina, drojdia, untul şi ouăle, se frămantă şi se lasă să dospească. După ce a crescut, se întind foi care se aşează în tăvi şi se coc la cuptor. Cand sunt gata, se porţionează si se pudrează cu zahăr.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :