FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 879
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Placinta cu branza

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Placinta cu branza

 Q:   Intreaba despre Placinta cu branza       
Placinta cu branzaIngrediente

Pentru aluat:
300 g faina, 1 pachet margarina sau 1 pachet unt, 4 linguri apa, 1 lingura otet, sare.

Pentru umplutura:
1 kg branza de vaca, 200 g zahar, 100 g faina, 75 g unt, 4 oua intregi, stafide, coaja rasa de la 1 lamaie, zahar vanilat.

Mod de preparare

Se amesteca componentele pentru aluat pana se omogenizeaza, dar nu se framanta, incat pot ramane bucatele mici de grasime in coca.

Aluatul se tine la rece 2—4 ore, fara sa inghete, apoi se intinde jumatate din aluat pe fundul tavii unsa cu unt.

Umplutura se prepara amestecand componentele pana se obtine o compozitie omogena. Se aseaza umplutura in tava, se niveleaza si se acopera cu cealalta jumatate din aluat. Se inteapa in cateva locuri cu furculita, patrunzand pana la fundul tavii. Se poate unge cu ou. Se introduce placinta in cuptorul incins, se coace la foc iute 10—15 min, apoi se reduce temperatura si se continua coacerea pana se rumeneste frumos.


Tag-uri: placinta, branza, lamaie



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 06 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :