Statistics:
Visits: 945 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Placinta cu visine IV
Q: | Intreaba despre Placinta cu visine IV |
Ingrediente
200 g unt, 200 g zahar pudra, 250 g faina, 60 g amidon, 5-6 oua, 600 g visine, 1 pachetel praf de copt, 100 ml lapte, 30 g unt pentru uns tava, 1 lingura zeama de lamaie.
Mod de preparare
Se pun intr-un castron untul si zaharul pudra si se freaca pana se obtine o crema spumoasa. Se adauga galbenusurile unul cate unul si se amesteca bine pana se incorporeaza.
Se adauga praful de copt stins cu zeama de lamaie, laptele, faina, amidonul, amestecandu-se in continuare 2—3 min, dupa care se adauga albusurile batute bine.
Se toarna compozitia intr-o tava dreptunghiulara (ca aceea de la cuptorul de aragaz) unsa cu unt si presarata cu faina, se aseaza pe deasupra visinele, carora li s-au scos samburii, se introduce placinta in cuptor si se coace timp de 30—35 min, la temperatura potrivita.
Se taie in bucati dupa ce s-a racit putin si se presara pe deasupra cu zahar pudra amestecat cu zahar vanilat.
200 g unt, 200 g zahar pudra, 250 g faina, 60 g amidon, 5-6 oua, 600 g visine, 1 pachetel praf de copt, 100 ml lapte, 30 g unt pentru uns tava, 1 lingura zeama de lamaie.
Mod de preparare
Se pun intr-un castron untul si zaharul pudra si se freaca pana se obtine o crema spumoasa. Se adauga galbenusurile unul cate unul si se amesteca bine pana se incorporeaza.
Se adauga praful de copt stins cu zeama de lamaie, laptele, faina, amidonul, amestecandu-se in continuare 2—3 min, dupa care se adauga albusurile batute bine.
Se toarna compozitia intr-o tava dreptunghiulara (ca aceea de la cuptorul de aragaz) unsa cu unt si presarata cu faina, se aseaza pe deasupra visinele, carora li s-au scos samburii, se introduce placinta in cuptor si se coace timp de 30—35 min, la temperatura potrivita.
Se taie in bucati dupa ce s-a racit putin si se presara pe deasupra cu zahar pudra amestecat cu zahar vanilat.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 06 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :