Statistics:
Visits: 814 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Perisoare de ficat de porc cu sos de smantana
Q: | Intreaba despre Perisoare de ficat de porc cu sos de smantana |
Ingrediente:
Ficat de porc 600 g, slănină 100 g, ceapă 150 g, ulei 150 g, pesmet alb 100 g, ouă 2 buc, făină 75 g, verdeaţă 2 leg, bulion de tomate 50 g, supă de oase 200 ml, smântână 300 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Ceapa se toacă şi se căleşte în ulei. Ficatul se opăreşte, se dă prin maşina de tocat împreună cu slănina afumată şi ceapa prăjită. Se adaugă pesmetul, ouăle, sarea, piperul şi verdeaţa tocată. Se amestecă bine compoziţia, se formează perişoare care se trec prin făină şi se prăjesc în ulei. Făina rămasă se căleşte în ulei, se stinge cu supă de oase amestecată cu bulion desfăcut în apă. Se lasă să fiarbă 15 min, se toarnă peste perişoare şi se fierb încă 25 min. La servit se adaugă smântână la fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Ficat de porc 600 g, slănină 100 g, ceapă 150 g, ulei 150 g, pesmet alb 100 g, ouă 2 buc, făină 75 g, verdeaţă 2 leg, bulion de tomate 50 g, supă de oase 200 ml, smântână 300 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Ceapa se toacă şi se căleşte în ulei. Ficatul se opăreşte, se dă prin maşina de tocat împreună cu slănina afumată şi ceapa prăjită. Se adaugă pesmetul, ouăle, sarea, piperul şi verdeaţa tocată. Se amestecă bine compoziţia, se formează perişoare care se trec prin făină şi se prăjesc în ulei. Făina rămasă se căleşte în ulei, se stinge cu supă de oase amestecată cu bulion desfăcut în apă. Se lasă să fiarbă 15 min, se toarnă peste perişoare şi se fierb încă 25 min. La servit se adaugă smântână la fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: perisoare, ficat de porc, sos de smantana |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :