FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 808
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Perisoare de ficat de porc cu sos de smantana

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Perisoare de ficat de porc cu sos de smantana

 Q:   Intreaba despre Perisoare de ficat de porc cu sos de smantana       
Perisoare de ficat de porc cu sos de smantanaIngrediente:

Ficat de porc 600 g, slănină 100 g, ceapă 150 g, ulei 150 g, pesmet alb 100 g, ouă 2 buc, făină 75 g, verdeaţă 2 leg, bulion de tomate 50 g, supă de oase 200 ml, smântână 300 g, piper, sare.

Cum se prepară:

Ceapa se toacă şi se căleşte în ulei. Ficatul se opăreşte, se dă prin maşina de tocat împreună cu slănina afumată şi ceapa prăjită. Se adaugă pesmetul, ouăle, sarea, piperul şi verdeaţa tocată. Se amestecă bine compoziţia, se formează perişoare care se trec prin făină şi se prăjesc în ulei. Făina rămasă se căleşte în ulei, se stinge cu supă de oase amestecată cu bulion desfăcut în apă. Se lasă să fiarbă 15 min, se toarnă peste perişoare şi se fierb încă 25 min. La servit se adaugă smântână la fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: perisoare, ficat de porc, sos de smantana



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :