Statistics:
Visits: 1,113 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Oua umplute cu peste
Q: | Intreaba despre Oua umplute cu peste |
Ingrediente:
Ouă 8 buc, ulei 150 g, lămâie 50 g, pesti rasol 200 g, muştar 20 g, verdeaţă 1/2 leg, piper, sare.
Mod de preparare:
Se fierb ouăle, se curăţă, se taie în două, în lung, se scot gălbenuşurile, se trec prin sită şi se amestecă cu muştarul, zeama de lămâie şi rasolul de peşte dat prin maşina de tocat. Se adaugă uleiul, care se pune picătură cu picătură şi se amestecă în continuare, până ce se obţine o cremă spumoasă. Se potriveşte gustul cu piper şi sare, se umplu jumătăţile de ou cu această compoziţie şi se presară pe deasupra cu verdeaţă tocată.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Ouă 8 buc, ulei 150 g, lămâie 50 g, pesti rasol 200 g, muştar 20 g, verdeaţă 1/2 leg, piper, sare.
Mod de preparare:
Se fierb ouăle, se curăţă, se taie în două, în lung, se scot gălbenuşurile, se trec prin sită şi se amestecă cu muştarul, zeama de lămâie şi rasolul de peşte dat prin maşina de tocat. Se adaugă uleiul, care se pune picătură cu picătură şi se amestecă în continuare, până ce se obţine o cremă spumoasă. Se potriveşte gustul cu piper şi sare, se umplu jumătăţile de ou cu această compoziţie şi se presară pe deasupra cu verdeaţă tocată.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Tag-uri: oua umplute, peste, rasol, lamaie, gustare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :