Statistics:
Visits: 880 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pasta de peste
Q: | Intreaba despre Pasta de peste |
Ingrediente:
600 g peşte alb fiert, 200 g unt, 1 lingură de zeamă de lămaie, sare, piper.
Mod de preparare:
Peştele alb se fierbe, se curăţă de oase şi de piele, se trece o singură dată prin maşina de tocat cu sita rară sau se zdrobeşte într-un castron cu furculiţa. Separat, se freacă untul pană devine o pastă spumoasă, se adaugă peştele, sare, piper şi zeamă de lămaie, după gust, şi se amestecă bine.
Pasta se foloseşte la tartine, sandvişuri,ouă umplute, dar se poate servi şi ca aperitiv, aranjată frumos pe un platou, garnisită cu feliuţe de lămaie şi cu jumătăţi de măslină.
600 g peşte alb fiert, 200 g unt, 1 lingură de zeamă de lămaie, sare, piper.
Mod de preparare:
Peştele alb se fierbe, se curăţă de oase şi de piele, se trece o singură dată prin maşina de tocat cu sita rară sau se zdrobeşte într-un castron cu furculiţa. Separat, se freacă untul pană devine o pastă spumoasă, se adaugă peştele, sare, piper şi zeamă de lămaie, după gust, şi se amestecă bine.
Pasta se foloseşte la tartine, sandvişuri,ouă umplute, dar se poate servi şi ca aperitiv, aranjată frumos pe un platou, garnisită cu feliuţe de lămaie şi cu jumătăţi de măslină.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :