FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 762
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bors de miel

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bors de miel

 Q:   Intreaba despre Bors de miel       
Bors de mielIngrediente

1 kg carne de miel (de preferinţă de la piept), cateva fire de ceapă verde, 2 cepe, 50 g orez, 1 morcov, 1 pătrunjel, 1/2 ţelină, 2 ouă, 100 g smantana, leuştean, pătrunjel verde, 1 l borş, 50 g untură.

Mod de prepapare

Se curăţă carnea de pieliţe şi se taie în bucăţi. Se pune o oală pe foc cu 2 1/2 l apă şi se adaugă legumele curăţate, spălate şi crestate în lung la capete. Se adaugă ceapa tăiată mărunt, puţină sare şi se fierbe o oră, după care se adaugă carnea de miel opărită, orezul şi se adună spuma care apare. După o jumătate de oră de fierbere se adaugă ceapa verde tăiată mărunt şi călită în untură şi se potriveşte de acreală cu borşul fiert separat şi strecurat de spumă. Se mai lasă să dea în 2-3 clocote, după care se trage pe marginea plitei. După dorinţă, se drege borşul cu gălbenuşuri şi cu smantana sau se serveşte numai presărat cu leuştean şi cu pătrunjel verde tăiate mărunt.
(Legumele se pun în borşul de miel numai pentru a da gust; după fierbere ele se scot din borş).


Tag-uri: bors, carne de miel, ceapa, morcov



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :