FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 985
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Friptura de miel la tava II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Friptura de miel la tava II

 Q:   Intreaba despre Friptura de miel la tava II       
Friptura de miel la tava IIIngrediente :

Pulpă de miel 1 buc, slănină afumată 50 g, usturoi 30 g, lămâie 50 g, ulei 50 g, sare.

Mod de preparare :

Pulpa de miel se curăţă de pieliţe, se spală în mai multe ape, se şterge cu un ştergar, se freacă cu lămaie, se sărează şi se lasă să stea două ore. Se impănează pulpa cu slănină şi usturoi, se unge cu ulei, se aşează într-o tavă cu puţin ulei şi puţină apă, se dă tava la cuptor şi se frige la un foc potrivit, stropindu-se din când în când cu sosul format în tavă. Când este aproape gata, se întăreşte focul şi nu se mai stropeşte cu sos pentru ca pulpa să se rumenească bine, iar coaja să devină crocantă. Se mănâncă cu piure de cartofi şi salată.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: miel, slanina, ulei, lamaie



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 10 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :