Statistics:
Visits: 973 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Friptura de miel la tava II
Q: | Intreaba despre Friptura de miel la tava II |
Ingrediente :
Pulpă de miel 1 buc, slănină afumată 50 g, usturoi 30 g, lămâie 50 g, ulei 50 g, sare.
Mod de preparare :
Pulpa de miel se curăţă de pieliţe, se spală în mai multe ape, se şterge cu un ştergar, se freacă cu lămaie, se sărează şi se lasă să stea două ore. Se impănează pulpa cu slănină şi usturoi, se unge cu ulei, se aşează într-o tavă cu puţin ulei şi puţină apă, se dă tava la cuptor şi se frige la un foc potrivit, stropindu-se din când în când cu sosul format în tavă. Când este aproape gata, se întăreşte focul şi nu se mai stropeşte cu sos pentru ca pulpa să se rumenească bine, iar coaja să devină crocantă. Se mănâncă cu piure de cartofi şi salată.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Pulpă de miel 1 buc, slănină afumată 50 g, usturoi 30 g, lămâie 50 g, ulei 50 g, sare.
Mod de preparare :
Pulpa de miel se curăţă de pieliţe, se spală în mai multe ape, se şterge cu un ştergar, se freacă cu lămaie, se sărează şi se lasă să stea două ore. Se impănează pulpa cu slănină şi usturoi, se unge cu ulei, se aşează într-o tavă cu puţin ulei şi puţină apă, se dă tava la cuptor şi se frige la un foc potrivit, stropindu-se din când în când cu sosul format în tavă. Când este aproape gata, se întăreşte focul şi nu se mai stropeşte cu sos pentru ca pulpa să se rumenească bine, iar coaja să devină crocantă. Se mănâncă cu piure de cartofi şi salată.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 10 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :