Statistics:
Visits: 1,789 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata de cap de miel
Q: | Intreaba despre Salata de cap de miel |
Ingrediente
Cap de miel 1 buc, zarÂzavat de supă 200 g, ceapă 100 g, usturoi verde 1 leg, ceapă verde 4 leg, verdeaţă 1 leg, roÅŸii 250 g, maioneză dietetică (reÂÅ£eta 120) 300 g, sare.
Mod de preparare
Capul de miel se curăţă de pieliţe, se spală şi se pune la fiert impreună cu zarzavatul de supă şi ceapa. După ce a dat în fiert, se spumează cât este necesar şi se lasă să fiarbă, până ce carnea se desprinde de pe oase. Se strecoară supa, se lasă capul să se răcească, se desface carnea, se scoate creierul, se curăţă limba de pieliţă, se toacă mărunt totul şi se amestecă cu verdeţurile tocate, roşiile tăiate cuburi şi maioneza dietetică si se potriveşte gustul de sare.
sursa imaginii: freeschoolclipart.com
Cap de miel 1 buc, zarÂzavat de supă 200 g, ceapă 100 g, usturoi verde 1 leg, ceapă verde 4 leg, verdeaţă 1 leg, roÅŸii 250 g, maioneză dietetică (reÂÅ£eta 120) 300 g, sare.
Mod de preparare
Capul de miel se curăţă de pieliţe, se spală şi se pune la fiert impreună cu zarzavatul de supă şi ceapa. După ce a dat în fiert, se spumează cât este necesar şi se lasă să fiarbă, până ce carnea se desprinde de pe oase. Se strecoară supa, se lasă capul să se răcească, se desface carnea, se scoate creierul, se curăţă limba de pieliţă, se toacă mărunt totul şi se amestecă cu verdeţurile tocate, roşiile tăiate cuburi şi maioneza dietetică si se potriveşte gustul de sare.
sursa imaginii: freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :