Statistics:
Visits: 970 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Drob de miel
Q: | Intreaba despre Drob de miel |
Ingrediente :
Ficat de miel 300 g, plămâni de miel 500 g, ceapă 200 g, ulei 125 g, prapore de miel 1 buc, făină 40 g, ouă 3 buc, verdeaţă 2 leig, cimbru 1/2 fir, piper, sare.
Mod de preparare :
Ficatul şi plămânii de miel se spală şi se fierb în apă cu sare. Se lasă să se răcească şi se trec de două ori prin maşina de tocat. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă măruntaiele şi se prăjesc, amestecându-se tot timpul cu o paletă. Se lasă să se răcească, se adaugă cimbru pisat, verdeaţă tocată, 2 ouă, piper şi sare şi se amestecă. Se umple praporele cu această compoziţie, i se dă o formă rotundă, se trece prin făină şi ou bătut, se aşează într-o tavă cu ulei, se dă la cuptor şi se frige la un foc potrivit. În loc de prapore se poate folosi o foaie de cocă. Drobul se mănâncă cu garnitură de legume şi salată.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Ficat de miel 300 g, plămâni de miel 500 g, ceapă 200 g, ulei 125 g, prapore de miel 1 buc, făină 40 g, ouă 3 buc, verdeaţă 2 leig, cimbru 1/2 fir, piper, sare.
Mod de preparare :
Ficatul şi plămânii de miel se spală şi se fierb în apă cu sare. Se lasă să se răcească şi se trec de două ori prin maşina de tocat. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă măruntaiele şi se prăjesc, amestecându-se tot timpul cu o paletă. Se lasă să se răcească, se adaugă cimbru pisat, verdeaţă tocată, 2 ouă, piper şi sare şi se amestecă. Se umple praporele cu această compoziţie, i se dă o formă rotundă, se trece prin făină şi ou bătut, se aşează într-o tavă cu ulei, se dă la cuptor şi se frige la un foc potrivit. În loc de prapore se poate folosi o foaie de cocă. Drobul se mănâncă cu garnitură de legume şi salată.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 10 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :