FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 961
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pulpa de miel umplut

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pulpa de miel umplut

 Q:   Intreaba despre Pulpa de miel umplut       
Pulpa de miel umplutIngrediente :

Pulpă de miel 750 g, ficat de miel 200 g, ceapă 150 g, orez 50 g, ciuperci 200 g, pesmet 50 g, ulei 150 g, ouă 2 buc, verdeaţă 1 leg, piper, sare.

Mod de preparare :

Se scoate osul din pulpa de miel, se despică pulpa pentru a-i mări suprafaţa, se băte cu un bătator de şniţel şi se condimentează cn sare şi piper. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă ficatul opărit şi tocat mărunt, ciupercile fierte şi tăiate julien. Se lasă să se răcească, se adaugă pesmetul, orezul fiert, ouăle, verdeaţa, sarea şi piperul şi se amestecă bine. Se umple, pulpa cu această compoziţie, se rulează şi se leagă cu sfoară, se unge cu ulei şi se dă la cuptor timp de 50-60 min., stropindu-se din când în când cu sosul format. Când este gata, se scoate aţa, se taie pulpa felii şi se serveşte cu garnituri de legume şi salate.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: miel, ficat, orez, pemet



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :