Statistics:
Visits: 836 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Musaca de varza alba cu carne de porc I
Q: | Intreaba despre Musaca de varza alba cu carne de porc I |
Ingrediente:
Varză albă 2,5-3 kg, făină 125 g, ouă 6 buc, pesmet 100 g, carne de porc 500 g, slănină afumată 100 g, ceapă 100 g, ulei 200 g, bulion de tomate 75 g, verdeaţă 1 leg, cimbru 1 fir, roşii 250 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea se trece prin maşină împreună cu slănina afumată. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă carnea şi se trag împreună circa 25 min. Se lasă să se răcească, se adaugă 2 ouă, sare, piper şi verdeaţă tocată. Varza se taie felii cu grosimea de circa 1 cm, care se dau prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc în ulei. Se unge cu ulei un vas de cuptor, se aşează un rând de felii de varză, apoi un strat de carne şi se repetă operaţia, până ce se aşează toată cantitatea de varză şi de carne, având grijă ca ultimul strat să fie de varză. Din uleiul rămas, bulionul de tomate subţiat cu apă, făina rămasă, ouăle rămase, cimbru şi sare se prepară un sos, care se toarnă peste musaca şi se dă vasul la cuptor la un foc potrivit. Când este aproape gata, se aşează pe deasupra roşiile tăiate în două şi se lasă să mai fiarbă in cuptor circa 10 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Varză albă 2,5-3 kg, făină 125 g, ouă 6 buc, pesmet 100 g, carne de porc 500 g, slănină afumată 100 g, ceapă 100 g, ulei 200 g, bulion de tomate 75 g, verdeaţă 1 leg, cimbru 1 fir, roşii 250 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea se trece prin maşină împreună cu slănina afumată. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă carnea şi se trag împreună circa 25 min. Se lasă să se răcească, se adaugă 2 ouă, sare, piper şi verdeaţă tocată. Varza se taie felii cu grosimea de circa 1 cm, care se dau prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc în ulei. Se unge cu ulei un vas de cuptor, se aşează un rând de felii de varză, apoi un strat de carne şi se repetă operaţia, până ce se aşează toată cantitatea de varză şi de carne, având grijă ca ultimul strat să fie de varză. Din uleiul rămas, bulionul de tomate subţiat cu apă, făina rămasă, ouăle rămase, cimbru şi sare se prepară un sos, care se toarnă peste musaca şi se dă vasul la cuptor la un foc potrivit. Când este aproape gata, se aşează pe deasupra roşiile tăiate în două şi se lasă să mai fiarbă in cuptor circa 10 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: musaca, varza alba, carne de porc, verdeata |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :