Statistics:
Visits: 1,057 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Carnati proaspeti pentru prajit
Q: | Intreaba despre Carnati proaspeti pentru prajit |
Ingrediente
1 kg carne de porc, 400 g carne de vita, 25 g sare, piper, usturoi, 1/2 pahar de apa calduta.
Mod de preparare
Carnatii proaspeti pentru folosire imediata se prepara dupa cum urmeaza:
carnea de vita se trece de doua ori prin masina de tocat, iar cea de porc numai o singura data. Pentru gust, la 1 kg de carne tocata se adauga 20 g sare, 1 g piper pisat, 2 g usturoi zdrobit, se amesteca totul bine si se mai adauga 50—100 ml apa calduta.
Cu aceasta compozitie se umplu, nu prea indesat, matele curatate, rezultand carnatii. Pana la folosire, carnatii se tin la rece. Se prajesc in untura sau in ulei, pe plita sau la cuptor. Se servesc cu garnitura de cartofi piure, cu fasole alba sau cu varza calita.
1 kg carne de porc, 400 g carne de vita, 25 g sare, piper, usturoi, 1/2 pahar de apa calduta.
Mod de preparare
Carnatii proaspeti pentru folosire imediata se prepara dupa cum urmeaza:
carnea de vita se trece de doua ori prin masina de tocat, iar cea de porc numai o singura data. Pentru gust, la 1 kg de carne tocata se adauga 20 g sare, 1 g piper pisat, 2 g usturoi zdrobit, se amesteca totul bine si se mai adauga 50—100 ml apa calduta.
Cu aceasta compozitie se umplu, nu prea indesat, matele curatate, rezultand carnatii. Pana la folosire, carnatii se tin la rece. Se prajesc in untura sau in ulei, pe plita sau la cuptor. Se servesc cu garnitura de cartofi piure, cu fasole alba sau cu varza calita.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 04 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :