Statistics:
Visits: 1,094 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Mancare cu carne de porc si fasole alba
Q: | Intreaba despre Mancare cu carne de porc si fasole alba |
Ingrediente:
Carne de porc 750 g, ulei 125 g, ceapă 250 g, bulion de tomate 50 g, dafin 1 foaie, fasole albă 500 g, usturoi 20 g, cimbru 1/2 fir, sare.
Cum se prepară:
Carnea se taie felii subţiri, se bate puţin, se sărează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşie ceapa tocată, se stinge cu bulion desfăcut în apă, se lasă să fiarbă 20 min şi se toarnă peste carne. Se adaugă mujdeiul de usturoi, o foaie de dafin şi cimbru şi se potriveşte gustul de sare. Fasolea se fierbe separat, schimbându-se 3-4 ape, se scurge, se adaugă la carne, se mai fierbe 20-25 min şi se mai potriveşte odată gustul de sare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de porc 750 g, ulei 125 g, ceapă 250 g, bulion de tomate 50 g, dafin 1 foaie, fasole albă 500 g, usturoi 20 g, cimbru 1/2 fir, sare.
Cum se prepară:
Carnea se taie felii subţiri, se bate puţin, se sărează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşie ceapa tocată, se stinge cu bulion desfăcut în apă, se lasă să fiarbă 20 min şi se toarnă peste carne. Se adaugă mujdeiul de usturoi, o foaie de dafin şi cimbru şi se potriveşte gustul de sare. Fasolea se fierbe separat, schimbându-se 3-4 ape, se scurge, se adaugă la carne, se mai fierbe 20-25 min şi se mai potriveşte odată gustul de sare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: mancare, carne de porc, fasole alba |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :