FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,033
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Musaca de vinete cu carne de porc - speciala

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Musaca de vinete cu carne de porc - speciala

 Q:   Intreaba despre Musaca de vinete cu carne de porc - speciala       
Musaca de vinete cu carne de porc - speciala Ingrediente:

Carne de porc 750 g, vinete 2,5 kg, unt 350 g, morcovi, 100 g, cartofi 100 g, ceapă 200 g, ouă 3 buc, smântână 300 g, făină 100 g, roşii 1,5 kg, supă de oase 500 ml, bulion de tomate 50 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.

Cum se prepară:

Vinetele se taie felii cu grosimea de circa 1 cm, se opăresc şi se aşează pe o planşetă înclinată, ca să se scurgă de zeamă. După ce s-au scurs bine, se şterg cu un ştergar, se dau prin făină şi se prăjesc în unt pe ambele părţi. Carnea se dă prin maşină împreună cu morcovii, cartofii cruzi, ceapa călită, sarea şi piperul şi se prăjeşte în untul rămas, adăugându-se din când în când supă de oase amestecată cu bulion de tomate, se acoperă cu un capac şi se lasă să fiarbă circa 30 min. După ce s-a răcit, se adaugă ouăle şi verdeaţa şi se amestecă bine. Se unge cu unt o tavă de cuptor, se aşează un rând de vinete, peste care se aşează un rând de felii de roşii, apoi un strat de carne şi se continuă, până ce se epuizează carnea, vinetele şi roşiile, având grijă ca ultimele straturi să fie de vinete şi roşii. Se prepară un sos din supă amestecată cu bulionul rămas, smântână, făină, sare şi piper, se toarnă sosul peste musaca, se dă vasul la cuptor şi se lasă să scadă sosul. Această musaca se poate prepara şi cu carne de pasăre.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: musaca, vinete, carne de porc, smantana, legume, verdeata



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :