FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 975
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Musaca de vinete cu carne de porc - speciala

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Musaca de vinete cu carne de porc - speciala

 Q:   Intreaba despre Musaca de vinete cu carne de porc - speciala       
Musaca de vinete cu carne de porc - speciala Ingrediente:

Carne de porc 750 g, vinete 2,5 kg, unt 350 g, morcovi, 100 g, cartofi 100 g, ceapă 200 g, ouă 3 buc, smântână 300 g, făină 100 g, roşii 1,5 kg, supă de oase 500 ml, bulion de tomate 50 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.

Cum se prepară:

Vinetele se taie felii cu grosimea de circa 1 cm, se opăresc ÅŸi se aÅŸează pe o planÅŸetă înclinată, ca să se scurgă de zeamă. După ce s-au scurs bine, se ÅŸterg cu un ÅŸtergar, se dau prin făină ÅŸi se prăjesc în unt pe ambele părÅ£i. Carnea se dă prin maÅŸină împreună cu morcovii, cartofii cruzi, ceapa călită, sarea ÅŸi piperul ÅŸi se prăjeÅŸte în untul rămas, adăugându-se din când în când supă de oase amestecată cu bulion de tomate, se acoperă cu un capac ÅŸi se lasă să fiarbÄ ƒ circa 30 min. După ce s-a răcit, se adaugă ouăle ÅŸi verdeaÅ£a ÅŸi se amestecă bine. Se unge cu unt o tavă de cuptor, se aÅŸează un rând de vinete, peste care se aÅŸează un rând de felii de roÅŸii, apoi un strat de carne ÅŸi se continuă, până ce se epuizează carnea, vinetele ÅŸi roÅŸiile, având grijă ca ultimele straturi să fie de vinete ÅŸi roÅŸii. Se prepară un sos din supă amestecată cu bulionul rămas, smântână, făină, sare ÅŸi piper, se toarnă sosul peste musaca, se dă vasul la cuptor ÅŸi se lasă să scadă sosul. Această musaca se poate prepara ÅŸi cu carne de pasăre.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: musaca, vinete, carne de porc, smantana, legume, verdeata



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :