Statistics:
Visits: 1,065 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Musaca de fasole verde cu carne de porc
Q: | Intreaba despre Musaca de fasole verde cu carne de porc |
Ingrediente:
Fasole verde 1,2 kg, carne de porc 750 g, ceapă 200 g, ulei 200 g, ouă 3 buc, smântână 300 g, făină 50 g, bulion de tomate 50 g, roşii 300 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Fasolea se curăţă, se taie în bucăţi, se fierbe în apă cu sare şi se scurse bine. Carnea şi ceapa se dau prin maşina de tocat, se călesc în ulei circa 25 min, se condimentează cu sare şi piper, se lasă să se răcească şi se amestecă cu ouăle. Se unge o tavă cu ulei, se aşează un strat de fasole verde, apoi un strat de carne şi aşa mai departe, ca să fie în total două straturi de carne şi trei de fasole. Se taie roşiile felii şi se aşează pe deasupra. Din restul de ulei, smântână, făină, bulion desfăcut în apă şi sare se prepară un sos, care se toarnă peste musaca şi se dă tava la cuptor pentru gratinare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Fasole verde 1,2 kg, carne de porc 750 g, ceapă 200 g, ulei 200 g, ouă 3 buc, smântână 300 g, făină 50 g, bulion de tomate 50 g, roşii 300 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Fasolea se curăţă, se taie în bucăţi, se fierbe în apă cu sare şi se scurse bine. Carnea şi ceapa se dau prin maşina de tocat, se călesc în ulei circa 25 min, se condimentează cu sare şi piper, se lasă să se răcească şi se amestecă cu ouăle. Se unge o tavă cu ulei, se aşează un strat de fasole verde, apoi un strat de carne şi aşa mai departe, ca să fie în total două straturi de carne şi trei de fasole. Se taie roşiile felii şi se aşează pe deasupra. Din restul de ulei, smântână, făină, bulion desfăcut în apă şi sare se prepară un sos, care se toarnă peste musaca şi se dă tava la cuptor pentru gratinare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: musaca, fasole verde, carne de porc, rosii |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :