Statistics:
Visits: 836 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Varza dulce umpluta cu carne de porc I
Q: | Intreaba despre Varza dulce umpluta cu carne de porc I |
Ingrediente :
Varză dulce 1 buc (2-3 kg), carne de porc 750 g, costiţă afumată 100 g, ceapă 200 g, usturoi 25 g, morcovi 100 g, ulei 100 g, orez 150 g, bulion 100 g, făină 50 g, smântână 250 g, verdeaţă 2 leg, supă de oase 1 l, cimbru 1 fir, piper, sare.
Mod de preparare :
Se scoate mijlocul verzei cu un cuţit, lăsând numai cate 5-6 rânduri de foi, pe margine, prinse de cotor. Carnea se trece prin maşina de tocat, costiţa se taie cubuleţe, orezul se fierbe separat în apă cu sare, ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei, se adaugă morcovii daţi pe răzătoare şi se trag impreună cateva minute, apoi se iau de pe foc, se amestecă totul adăugându-se cimbrul, p iperul şi sarea. Cu această compoziţie se umple varza, se leagă cu o sfoară de bumbac, se aşează varza într-o oală cu diametrul puţin mai mare decat cel al verzei. Se toarnă pe deasupra supa de oase amestecată cu bulionul şl se fierbe circa o oră şi jumătate. Din supa rămasă, smântână, restul de ulei şi rerdeaţl se prepară un sos, care se toarnă peste varză şi se dă vasul la cuptor pentru circa 15-20 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Varză dulce 1 buc (2-3 kg), carne de porc 750 g, costiţă afumată 100 g, ceapă 200 g, usturoi 25 g, morcovi 100 g, ulei 100 g, orez 150 g, bulion 100 g, făină 50 g, smântână 250 g, verdeaţă 2 leg, supă de oase 1 l, cimbru 1 fir, piper, sare.
Mod de preparare :
Se scoate mijlocul verzei cu un cuţit, lăsând numai cate 5-6 rânduri de foi, pe margine, prinse de cotor. Carnea se trece prin maşina de tocat, costiţa se taie cubuleţe, orezul se fierbe separat în apă cu sare, ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei, se adaugă morcovii daţi pe răzătoare şi se trag impreună cateva minute, apoi se iau de pe foc, se amestecă totul adăugându-se cimbrul, p iperul şi sarea. Cu această compoziţie se umple varza, se leagă cu o sfoară de bumbac, se aşează varza într-o oală cu diametrul puţin mai mare decat cel al verzei. Se toarnă pe deasupra supa de oase amestecată cu bulionul şl se fierbe circa o oră şi jumătate. Din supa rămasă, smântână, restul de ulei şi rerdeaţl se prepară un sos, care se toarnă peste varză şi se dă vasul la cuptor pentru circa 15-20 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 02 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :