Statistics:
Visits: 827 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Musaca de varza alba cu carne de porc afumata II
Q: | Intreaba despre Musaca de varza alba cu carne de porc afumata II |
Ingrediente:
Varză albă 2,5-3 kg, făină 125 g, ouă 6 buc, pesmet 100 g, ulei 200 g, carne afumată 600 g, roşii 300 g, bulion de tomate 75 g, cimbru 1 fir, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea afumată se fierbe, se răceşte şi se taie felii subţiri. Varza se taie felii cu grosimea de circa 1 cm, care se dau prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc în ulei. Se unge cu ulei un vas de cuptor şi se aşează un strat de felii de varză, peste ele se pun felii de carne, se pune al doilea strat de varză şi se repetă operaţia, până ce se aşează întreaga cantitate de varză şi de carne, având grijă ca ultimul strat să fie de varză. Din uleiul rămas, făina rămasă, bulionul subţiat cu apă, restul de ouă, sare, piper şi cimbru, se prepară un sos, care se toarnă peste musaca şi se dă vasul la cuptor. Când este aproape gata, se aşează pe deasupra roşiile, tăiate felii şi se lasă să mai fiarbă în cuptor circa 10 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Varză albă 2,5-3 kg, făină 125 g, ouă 6 buc, pesmet 100 g, ulei 200 g, carne afumată 600 g, roşii 300 g, bulion de tomate 75 g, cimbru 1 fir, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea afumată se fierbe, se răceşte şi se taie felii subţiri. Varza se taie felii cu grosimea de circa 1 cm, care se dau prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc în ulei. Se unge cu ulei un vas de cuptor şi se aşează un strat de felii de varză, peste ele se pun felii de carne, se pune al doilea strat de varză şi se repetă operaţia, până ce se aşează întreaga cantitate de varză şi de carne, având grijă ca ultimul strat să fie de varză. Din uleiul rămas, făina rămasă, bulionul subţiat cu apă, restul de ouă, sare, piper şi cimbru, se prepară un sos, care se toarnă peste musaca şi se dă vasul la cuptor. Când este aproape gata, se aşează pe deasupra roşiile, tăiate felii şi se lasă să mai fiarbă în cuptor circa 10 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: musaca, varza alba, carne de porc afumata, rosii, cimbru |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :