Statistics:
Visits: 1,239 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Mancare banateana cu carne de porc si varza dulce
Q: | Intreaba despre Mancare banateana cu carne de porc si varza dulce |
Ingreriente:
Piept de porc 750 g, ceapă 200 g, ulei 150 g, varză dulce 2 kg, suc de roşii 500 ml, făină 75 g, smântână 250 g, boia de ardei dulce 2 g, sare.
Cum se prepară:
Carnea de porc se porţionează, se sărează, se prăjeşte în ulei apoi se scoate pe un platou, în uleiul rămas se căleşte ceapa, se adaugă carnea prăjită şi se stinge cu varza tăiată felii şi opărită bine în apă clocotită. Din suc de roşii, făină, smântână şi boia de ardei dulce se prepară un sos, care se adaugă la mâncare. Se potriveşte gustul de sare şi se lasă să mai fiarbă circa 45 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Piept de porc 750 g, ceapă 200 g, ulei 150 g, varză dulce 2 kg, suc de roşii 500 ml, făină 75 g, smântână 250 g, boia de ardei dulce 2 g, sare.
Cum se prepară:
Carnea de porc se porţionează, se sărează, se prăjeşte în ulei apoi se scoate pe un platou, în uleiul rămas se căleşte ceapa, se adaugă carnea prăjită şi se stinge cu varza tăiată felii şi opărită bine în apă clocotită. Din suc de roşii, făină, smântână şi boia de ardei dulce se prepară un sos, care se adaugă la mâncare. Se potriveşte gustul de sare şi se lasă să mai fiarbă circa 45 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: mancare banateana, carne de porc, varza dulce, sos |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :