Statistics:
Visits: 964 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Musaca de varza alba
Q: | Intreaba despre Musaca de varza alba |
Ingrediente
1-2 capatani de varza indesata, 500 g carne de porc, 2-3 cepe, 150 g untura, 2-3 oua, 1 lingura de bulion, cateva rosii, sare, piper, 100 g faina, 100 g pesmet, 100 g smantana.
Mod de preparare
Se prepara la fel ca in reteta precedenta, in loc de vinete folosindu-se varza. Aceasta se taie in felii groase cam de 1 cm, care se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in untura.
Se unge o tava cu untura, se presara cu pesmet, se aseaza un strat de felii de varza, apoi un strat de carne tocata, dupa care din nou un strat de varza si asa mai departe pana ce se aseaza toata cantitatea de varza si de carne, avand grija ca ultimul strat sa fie de varza.
Se niveleaza si deasupra se toarna compozitia preparata din ou batut, bulion, restul de faina si smantana, toate amestecate bine. Se introduce tava in cuptor, iar cand musacaua este aproape gata se aseaza deasupra un strat de felii de rosii si se mai tine in cuptor pana ce si rosiile se rumenesc pe deasupra.
1-2 capatani de varza indesata, 500 g carne de porc, 2-3 cepe, 150 g untura, 2-3 oua, 1 lingura de bulion, cateva rosii, sare, piper, 100 g faina, 100 g pesmet, 100 g smantana.
Mod de preparare
Se prepara la fel ca in reteta precedenta, in loc de vinete folosindu-se varza. Aceasta se taie in felii groase cam de 1 cm, care se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in untura.
Se unge o tava cu untura, se presara cu pesmet, se aseaza un strat de felii de varza, apoi un strat de carne tocata, dupa care din nou un strat de varza si asa mai departe pana ce se aseaza toata cantitatea de varza si de carne, avand grija ca ultimul strat sa fie de varza.
Se niveleaza si deasupra se toarna compozitia preparata din ou batut, bulion, restul de faina si smantana, toate amestecate bine. Se introduce tava in cuptor, iar cand musacaua este aproape gata se aseaza deasupra un strat de felii de rosii si se mai tine in cuptor pana ce si rosiile se rumenesc pe deasupra.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 27 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :