FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 833
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Musaca de varza alba cu costita afumata

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Musaca de varza alba cu costita afumata

 Q:   Intreaba despre Musaca de varza alba cu costita afumata       
Musaca de varza alba cu costita afumataIngrediente:

Varză albă 2,5-3 kg, ouă 6 buc, ulei 250 g, bulion de tomate 75 g, supă de oase 150 ml, făină 100 g, pesmet 100 g, costiţă afumată 400 g, roşii 300 g, verdeaţă 1 leg, cimbru 1 fir, piper, sare.

Cum se prepară:

Varza se taie felii cu grosimea de circa 1 cm, se dau prin făină, ou şi pesmet şi apoi se prăjesc în ulei. Se unge cu ulei un vas de cuptor şi se aşează un strat de varză, peste varză se pun felii de costiţă, urmate de al doilea strat de varză şi se repetă operaţia, până ce se aşează toata cantitatea de varză şi costiţă, având grijă ca ultimul strat să fie de varză. Din uleiul rămas, făina rămasă, bulionul subţiat cu apă, restul de ouă, sare, piper, verdeaţă tocată şi cimbru se prepară un sos, care se toarnă peste musaca şi se dă vasul la cuptor. Când este aproape gata se aşează deasupra roşiile şi se dă vasul din nou la cuptor timp de 10 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: musaca, varza alba, costita afumata, supa de oase, verdeata



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :