Statistics:
Visits: 1,279 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Varza dulce cu carne de porc si orez
Q: | Intreaba despre Varza dulce cu carne de porc si orez |
Ingrediente :
Carne de porc 750 g, varză dulce 2,5 kg, ceapă 200 g, orez 300 g, ulei 100 g, bulion de tomate 50 g, smântână 200 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Varza se fierbe în apă cu sare, se lasă să se răcească şi apoi se taie în felii cu grosimea de un deget. Orezul se fierbe separat în apă cu sare. Carnea se dă prin maşina de tocat, apoi se trage în ulei impreună cu ceapa tocată şi călită şi se condimentează cu sare şi piper. Intr-un vas de cuptor uns cu ulei se aşează, pe rand, cate un strat de varză, un strat de carne, un strat de orez şi aşa mai departe, având grijă ca ultimul strat să fie de varză. Bulionul se subţiază cu apă, se amestecă cu smântână, se toarnă peste varză şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de porc 750 g, varză dulce 2,5 kg, ceapă 200 g, orez 300 g, ulei 100 g, bulion de tomate 50 g, smântână 200 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Varza se fierbe în apă cu sare, se lasă să se răcească şi apoi se taie în felii cu grosimea de un deget. Orezul se fierbe separat în apă cu sare. Carnea se dă prin maşina de tocat, apoi se trage în ulei impreună cu ceapa tocată şi călită şi se condimentează cu sare şi piper. Intr-un vas de cuptor uns cu ulei se aşează, pe rand, cate un strat de varză, un strat de carne, un strat de orez şi aşa mai departe, având grijă ca ultimul strat să fie de varză. Bulionul se subţiază cu apă, se amestecă cu smântână, se toarnă peste varză şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 01 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :