Statistics:
Visits: 968 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Varza dulce cu carne de porc
Q: | Intreaba despre Varza dulce cu carne de porc |
Ingrediente :
Piept de porc 750 g, varză dulce 2,5 kg, ulei 100 g, costiţă afumată 100 g, ceapă 200 g, roşii 500 g, boia de ardei dulce 2 g, supă de oase 200 ml, sare.
Mod de preparare :
Se taie pieptul în porţii, care se sărează, se rumenesc în ulei şi se scot pe un platou. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă costiţa tăiată cubuleţe. Se stinge cu boiaua şi roşiile care au fost curăţate de pieliţă şi seminţe, se adaugă supa de oase şi carnea şi se lasă să fiarbă circa 39 min., apoi se adauga varza tăiată cuburi mari, se potriveşte gustul de sare şi se lasă să fiarbă, până ce varza este gata şi sosul a scăzut.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Piept de porc 750 g, varză dulce 2,5 kg, ulei 100 g, costiţă afumată 100 g, ceapă 200 g, roşii 500 g, boia de ardei dulce 2 g, supă de oase 200 ml, sare.
Mod de preparare :
Se taie pieptul în porţii, care se sărează, se rumenesc în ulei şi se scot pe un platou. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă costiţa tăiată cubuleţe. Se stinge cu boiaua şi roşiile care au fost curăţate de pieliţă şi seminţe, se adaugă supa de oase şi carnea şi se lasă să fiarbă circa 39 min., apoi se adauga varza tăiată cuburi mari, se potriveşte gustul de sare şi se lasă să fiarbă, până ce varza este gata şi sosul a scăzut.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 01 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :