FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 166
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Musaca de varza alba cu carne de porc afumata II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Musaca de varza alba cu carne de porc afumata II

 Q:   Intreaba despre Musaca de varza alba cu carne de porc afumata II       
Musaca de varza alba cu carne de porc afumata II Ingrediente:

Varză albă 2,5-3 kg, făină 125 g, ouă 6 buc, pesmet 100 g, ulei 200 g, carne afumată 600 g, roşii 300 g, bulion de tomate 75 g, cimbru 1 fir, piper, sare.

Cum se prepară:

Carnea afumată se fierbe, se răceşte şi se taie felii subţiri. Varza se taie felii cu grosimea de circa 1 cm, care se dau prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc în ulei. Se unge cu ulei un vas de cuptor şi se aşează un strat de felii de varză, peste ele se pun felii de carne, se pune al doilea strat de varză şi se repetă operaţia, până ce se aşează întreaga cantitate de varză şi de carne, având grijă ca ultimul strat să fie de varză. Din uleiul rămas, făina rămasă, bulionul subţiat cu apă, restul de ouă, sare, piper şi cimbru, se prepară un sos, care se toarnă peste musaca şi se dă vasul la cuptor. Când este aproape gata, se aşează pe deasupra roşiile, tăiate felii şi se lasă să mai fiarbă în cuptor circa 10 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: musaca, varza alba, carne de porc afumata, rosii, cimbru



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :