Statistics:
Visits: 875 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Mancare taraneasca cu carne de porc
Q: | Intreaba despre Mancare taraneasca cu carne de porc |
Ingrediente:
Carne de porc 750 g, costiţă afumată 200 g, ulei 150 g, usturoi 20 g, ceapă 200 g, cartofi 2 kg, varză murată 1 kg, boia de ardei dulce 1 g, sare.
Cum se prepară:
Carnea se taie bucăţi şi se prăjeşte în ulei şi, când este aproape gata, se adaugă costiţa tăiată felii. Se adaugă sare şi usturoi tocat şi se continuă prăjirea, până ce carnea este gata. Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă şi se taie felii ca pentru salată. Ceapa se toacă mărunt, se prăjeşte, se adaugă cartofii şi se prăjesc împreună cu ceapa câteva minute. Varza murată se toacă mărunt, se lasă să stea în apă rece, ca să se desăreze, se scurge bine şi se amestecă cu ulei şi boia de ardei. Carnea prăjită se serveşte cu cartofi ţărăneşti şi varză murată.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de porc 750 g, costiţă afumată 200 g, ulei 150 g, usturoi 20 g, ceapă 200 g, cartofi 2 kg, varză murată 1 kg, boia de ardei dulce 1 g, sare.
Cum se prepară:
Carnea se taie bucăţi şi se prăjeşte în ulei şi, când este aproape gata, se adaugă costiţa tăiată felii. Se adaugă sare şi usturoi tocat şi se continuă prăjirea, până ce carnea este gata. Cartofii se fierb în apă cu sare, se curăţă şi se taie felii ca pentru salată. Ceapa se toacă mărunt, se prăjeşte, se adaugă cartofii şi se prăjesc împreună cu ceapa câteva minute. Varza murată se toacă mărunt, se lasă să stea în apă rece, ca să se desăreze, se scurge bine şi se amestecă cu ulei şi boia de ardei. Carnea prăjită se serveşte cu cartofi ţărăneşti şi varză murată.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: mancare taraneasca, carne de porc, varza murata, usturoi |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :