Statistics:
Visits: 1,080 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Mancare cu carne de porc si castraveti murati
Q: | Intreaba despre Mancare cu carne de porc si castraveti murati |
Ingrediente:
Carne de porc 750 g, ulei 125 g, bulion de tomate 50 g, ceapă 400 g, făină 25 g, castraveţi muraţi 1,5 kg, roşii 300 g, mărar verde 1 leg, sare.
Cum se prepară:
Carnea de porc se taie felii subţiri, se sărează şi se prăjeşte. În uleiul rămas se căleşte făina, se adaugă ceapa tocată, se stinge cu bulion desfăcut în apă şi se lasă să fiarbă 15 min. Se pune carnea în sos, se potriveşte gustul de sare şi se adaugă castraveţii tăiaţi rondele şi spălaţi bine cu apă rece. Se mai fierbe 30 min, se pun roşiile tăiate felii şi se mai lasă pe foc 10 min. La servit se adaugă mărar tocat la fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de porc 750 g, ulei 125 g, bulion de tomate 50 g, ceapă 400 g, făină 25 g, castraveţi muraţi 1,5 kg, roşii 300 g, mărar verde 1 leg, sare.
Cum se prepară:
Carnea de porc se taie felii subţiri, se sărează şi se prăjeşte. În uleiul rămas se căleşte făina, se adaugă ceapa tocată, se stinge cu bulion desfăcut în apă şi se lasă să fiarbă 15 min. Se pune carnea în sos, se potriveşte gustul de sare şi se adaugă castraveţii tăiaţi rondele şi spălaţi bine cu apă rece. Se mai fierbe 30 min, se pun roşiile tăiate felii şi se mai lasă pe foc 10 min. La servit se adaugă mărar tocat la fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: mancare, carne de porc, castraveti murati |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :