FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,039
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Mancare cu carne de porc si sos picant

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Mancare cu carne de porc si sos picant

 Q:   Intreaba despre Mancare cu carne de porc si sos picant       
Mancare cu carne de porc si sos picantIngrediente:

Pulpă de porc 750 g, făină 60 g, ulei 125 g, ceapă 150 g, zarzavat de supă 150 g, bulion de tomate 50 g, muştar 25 g, castraveţi în oţet 100 g, lămâie 100 g, vin 100 ml, unt 50 g, piper, sare.

Cum se prepară:

Pulpa de porc se taie felii subţiri, se bate cu un batşniţel, se sărează, se trece prin faină şi se prăjeşte în ulei. în restul de ulei se căleşte ceapa tocată şi zarzavatul de supă tăiat juiien se adaugă făina rămasă, se stinge cu bulion desfăcut în apă şi se lasă să fiarbă 30 min. Se potriveşte gustul cu sare şi piper şi se adaugă muştarul. Se pasează sosul printr-o sită sau pasoar, se aşează carnea în sos şi se fierbe 20 min. Castraveţii se curăţă de coajă şi seminţe, se toacă mărunt, se storc şi se adaugă la mâncare împreună cu vinul şi untul rumenit. La sfârşit se mai potriveşte odată gustul de sare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: mancare, carne de porc, sos picant



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :