Statistics:
Visits: 1,126 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Mancare cu carne de porc si sos picant
Q: | Intreaba despre Mancare cu carne de porc si sos picant |
Ingrediente:
Pulpă de porc 750 g, făină 60 g, ulei 125 g, ceapă 150 g, zarzavat de supă 150 g, bulion de tomate 50 g, muştar 25 g, castraveţi în oţet 100 g, lămâie 100 g, vin 100 ml, unt 50 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Pulpa de porc se taie felii subţiri, se bate cu un batşniţel, se sărează, se trece prin faină şi se prăjeşte în ulei. în restul de ulei se căleşte ceapa tocată şi zarzavatul de supă tăiat juiien se adaugă făina rămasă, se stinge cu bulion desfăcut în apă şi se lasă să fiarbă 30 min. Se potriveşte gustul cu sare şi piper şi se adaugă muştarul. Se pasează sosul printr-o sită sau pasoar, se aşează carnea în sos şi se fierbe 20 min. Castraveţii se curăţă de coajă şi seminţe, se toacă mărunt, se storc şi se adaugă la mâncare împreună cu vinul şi untul rumenit. La sfârşit se mai potriveşte odată gustul de sare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Pulpă de porc 750 g, făină 60 g, ulei 125 g, ceapă 150 g, zarzavat de supă 150 g, bulion de tomate 50 g, muştar 25 g, castraveţi în oţet 100 g, lămâie 100 g, vin 100 ml, unt 50 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Pulpa de porc se taie felii subţiri, se bate cu un batşniţel, se sărează, se trece prin faină şi se prăjeşte în ulei. în restul de ulei se căleşte ceapa tocată şi zarzavatul de supă tăiat juiien se adaugă făina rămasă, se stinge cu bulion desfăcut în apă şi se lasă să fiarbă 30 min. Se potriveşte gustul cu sare şi piper şi se adaugă muştarul. Se pasează sosul printr-o sită sau pasoar, se aşează carnea în sos şi se fierbe 20 min. Castraveţii se curăţă de coajă şi seminţe, se toacă mărunt, se storc şi se adaugă la mâncare împreună cu vinul şi untul rumenit. La sfârşit se mai potriveşte odată gustul de sare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: mancare, carne de porc, sos picant |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :