FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 434
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Mancare cu carne de porc si prune uscate

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Mancare cu carne de porc si prune uscate

 Q:   Intreaba despre Mancare cu carne de porc si prune uscate       
Mancare cu carne de porc si prune uscate Ingrediente:

Carne de porc 750 g, prune uscate 600 g, ceapă 500 g, morcovi 200 g, ţelină 100 g, zahăr 75 g, ulei 150 g, făină 50 g, supă de oase 400 ml, lămâie 100 g, sare.

Cum se prepară:

Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei se adaugă morcovii şi ţelina tăiate julien şi se călesc împreună. După ce s-au călit, se sting cu supă de oase, se lasă să fiarbă circa 30 min, se pasează sosul printr-un moţ sau sită şi se pune din nou la fiert. Făina se rumeneşte într-o tigaie, fără grăsime, apoi se adaugă la sos împreună cu zahărul. Carnea se taie felii, se prăjeşte pe jumătate în ulei şi se pune în sos, împreună cu uleiul în care s-a prăjit. Prunele se ţin câteva ore în apă călduţă, se scurg, se adaugă la mâncare şi se fierb la un foc domol încă circa o oră. Când mâncarea este aproape gata, se aşează pe deasupra felii de lămâie şi se mai fierbe circa 10 min la cuptor. În caz că se foloseşte carne afumată, atunci aceasta se fierbe aparte circa o oră şi se porţionează, iar prunele se fierb în sos circa o oră, apoi se toarnă peste carnea afumată şi se mai fierb împreună câteva minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: mancare, carne de porc, prune uscate



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :