FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,071
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pilaf de prune uscate

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pilaf de prune uscate

 Q:   Intreaba despre Pilaf de prune uscate       
Pilaf de prune uscateIngrediente :

Prune uscate 750 g, orez 400 g, ceapă 1250 g, ulei 200 g, zahăr 30 g, supă de oase 1,2 l, sare.

Mod de preparare :

Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă orezul ales, spălat şi scurs, şi se călesc împreună circa 20 min., stin­gandu-se din cand în cand cu supă de oase. Prunele se spală, se curăţă de codiţe, se opăresc bine, se scurg şi se pun peste orez. Se potriveşte gustul cu zahăr şi sare, se adaugă supă da oase fierbinte şi se baga pilaful la cuptor pentru 30 min. Se mânancă rece.


Tag-uri: pilaf, prune, orez, ceapa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :