Statistics:
Visits: 886 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pasare cu prune uscate
Q: | Intreaba despre Pasare cu prune uscate |
Ingrediente :
Pasăre 1 kg, prune uscate 1,2 kg, făină 50 g, unt 100 g, zahăr 25 g, lămâie 100 g, sare.
Mod de preparare :
Prunele se ţin cateva ore în apă călduţă, apoi se fierb. Pasărea se porţionează, se sărează şi se prăjeşte in unt. Făina se rumeneşte într-o tigaie fără grăsime. Se amestecă făina cu zeama în care au fiert prunele, untul rămas, sare şi o lingură de zahăr, se fierb cateva minute, se aşează bucăţile de carne în acest sos şi se fierb, până ce carnea s-a înmuiat. Se pun prunele fierte peste carne, se aşează felii de lămaie deasupra mâncării şi se dă vasul la cuptor.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Pasăre 1 kg, prune uscate 1,2 kg, făină 50 g, unt 100 g, zahăr 25 g, lămâie 100 g, sare.
Mod de preparare :
Prunele se ţin cateva ore în apă călduţă, apoi se fierb. Pasărea se porţionează, se sărează şi se prăjeşte in unt. Făina se rumeneşte într-o tigaie fără grăsime. Se amestecă făina cu zeama în care au fiert prunele, untul rămas, sare şi o lingură de zahăr, se fierb cateva minute, se aşează bucăţile de carne în acest sos şi se fierb, până ce carnea s-a înmuiat. Se pun prunele fierte peste carne, se aşează felii de lămaie deasupra mâncării şi se dă vasul la cuptor.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :