Statistics:
Visits: 1,169 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Mancare de vacuta cu prune
Q: | Intreaba despre Mancare de vacuta cu prune |
Ingreriente:
Carne de vacă 750 g, ulei 125 g, făină 50 g, bulion de tomate 25 g, zahăr 25 g, prune uscate 500 g, sare.
Cum se prepară:
Carnea se taie în bucăţi, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se aşează într-o altă cratiţă cu puţină apă şi se lasă să fiarbă sub capac, timp de 2 ore. În uleiul rămas se căleşte făina, se stinge cu bulion subţiat cu apă şi se fierbe circa 15 min, apoi se strecoară peste carne. Prunele se ţin câteva ore în apă, apoi se adaugă la carne. Zahărul se rumeneşte puţin, se stinge cu apă, se toarnă peste carne şi se mai fierbe 10-15 min.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 750 g, ulei 125 g, făină 50 g, bulion de tomate 25 g, zahăr 25 g, prune uscate 500 g, sare.
Cum se prepară:
Carnea se taie în bucăţi, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se aşează într-o altă cratiţă cu puţină apă şi se lasă să fiarbă sub capac, timp de 2 ore. În uleiul rămas se căleşte făina, se stinge cu bulion subţiat cu apă şi se fierbe circa 15 min, apoi se strecoară peste carne. Prunele se ţin câteva ore în apă, apoi se adaugă la carne. Zahărul se rumeneşte puţin, se stinge cu apă, se toarnă peste carne şi se mai fierbe 10-15 min.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 July '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :