Statistics:
Visits: 1,063 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Carne cu prune uscate
Q: | Intreaba despre Carne cu prune uscate |
Ingrediente
900 g carne, 60 g untură, 50 g făina, 50 g bulion, 400 g prune uscate, 100 g zahăr, sare.
Mod de preparare
Carnea se taie în bucăţi, se sărează puţin şi se înăbuşă într-o cratiţă cu capac, cu 50 g untură şi puţină apă. Intre timp, se pun prunele la înmuiat în apă călduţă, în care se lasă 20—30 min, apoi se spală şi se adaugă la carne care trebuie să fie pe jumătate fiartă.
Se adaugă, de asemenea, un sos preparat din făină rumenită în restul de untură, bulion şi apă. Se mai fierbe totul pană este gata. Cu 10 min înainte de a se lua de pe foc, se adaugă zahărul ars şi stins cu puţină apă.
Dacă mancarea este preparată cu carne slabă sau de viţel şi s-a gătit cu ulei, se poate servi şi rece.
900 g carne, 60 g untură, 50 g făina, 50 g bulion, 400 g prune uscate, 100 g zahăr, sare.
Mod de preparare
Carnea se taie în bucăţi, se sărează puţin şi se înăbuşă într-o cratiţă cu capac, cu 50 g untură şi puţină apă. Intre timp, se pun prunele la înmuiat în apă călduţă, în care se lasă 20—30 min, apoi se spală şi se adaugă la carne care trebuie să fie pe jumătate fiartă.
Se adaugă, de asemenea, un sos preparat din făină rumenită în restul de untură, bulion şi apă. Se mai fierbe totul pană este gata. Cu 10 min înainte de a se lua de pe foc, se adaugă zahărul ars şi stins cu puţină apă.
Dacă mancarea este preparată cu carne slabă sau de viţel şi s-a gătit cu ulei, se poate servi şi rece.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 26 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :