FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,090
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Carne cu prune uscate

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Carne cu prune uscate

 Q:   Intreaba despre Carne cu prune uscate       
Carne cu prune uscateIngrediente

900 g carne, 60 g untură, 50 g făina, 50 g bulion, 400 g prune uscate, 100 g zahăr, sare.

Mod de preparare

Carnea se taie în bucăţi, se sărează puţin şi se înăbuşă într-o cratiţă cu capac, cu 50 g untură şi puţină apă. Intre timp, se pun prunele la înmuiat în apă călduţă, în care se lasă 20—30 min, apoi se spală şi se adaugă la carne care trebuie să fie pe jumătate fiartă.

Se adaugă, de asemenea, un sos preparat din făină rumenită în restul de untură, bulion şi apă. Se mai fierbe totul pană este gata. Cu 10 min înainte de a se lua de pe foc, se adaugă zahărul ars şi stins cu puţină apă.

Dacă mancarea este preparată cu carne slabă sau de viţel şi s-a gătit cu ulei, se poate servi şi rece.


Tag-uri: carne, prune, bulion



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 26 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :