FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,181
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Varza Ardeleneasca

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Varza Ardeleneasca

 Q:   Intreaba despre Varza Ardeleneasca       
Varza ArdeleneascaIngrediente :

Carne de porc 500 g, slănină afumată 100 g, carnaţi afumaţi 100 g, orez 300 g, varză murată 3 kg, ceapă 400 g, bulion de tomate 100 g, ulei 150 g, boia de ardei dulce 5 g, smântână 300 g, supă de oase 300 ml, piper, sare.

Mod de preparare :

Carnea se trece prin maşina de tocat, iar slănina se taie cubuleţe şi se amestecă cu carnea. Orezul se fierbe separat şi se adaugă la carne, impreună cu carnaţii tăiaţi felii şi se potriveşte gustul de sare şi piper. Varza se ţine în apă cateva ore şi se taie feliute. Ceapa se toacă mărunt, se prăjeşte în ulei, se stinge cu bulion, boia de ardei şi zeamă de varză. Se adaugă varza şi se căleşte circa 30 min. Într-un vas de cuptor uns cu grăsime se aşază un strat de varză, apoi un strat de compoziţie cu carne şi aşa mai departe pană se termină toată compoziţia de carne, avand grijă ca ultimul strat să fie de varză. Bulionul rămas, supa de oase, uleiul rămas şi smântână se amestecă, se toarnă peste varză şi se dă vasul la cuptor timp de circa 90 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: porc, orez, varza, ardeal



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 01 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :