Statistics:
Visits: 1,186 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Varza Ardeleneasca
Q: | Intreaba despre Varza Ardeleneasca |
Ingrediente :
Carne de porc 500 g, slănină afumată 100 g, carnaţi afumaţi 100 g, orez 300 g, varză murată 3 kg, ceapă 400 g, bulion de tomate 100 g, ulei 150 g, boia de ardei dulce 5 g, smântână 300 g, supă de oase 300 ml, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea se trece prin maşina de tocat, iar slănina se taie cubuleţe şi se amestecă cu carnea. Orezul se fierbe separat şi se adaugă la carne, impreună cu carnaţii tăiaţi felii şi se potriveşte gustul de sare şi piper. Varza se ţine în apă cateva ore şi se taie feliute. Ceapa se toacă mărunt, se prăjeşte în ulei, se stinge cu bulion, boia de ardei şi zeamă de varză. Se adaugă varza şi se căleşte circa 30 min. Într-un vas de cuptor uns cu grăsime se aşază un strat de varză, apoi un strat de compoziţie cu carne şi aşa mai departe pană se termină toată compoziţia de carne, avand grijă ca ultimul strat să fie de varză. Bulionul rămas, supa de oase, uleiul rămas şi smântână se amestecă, se toarnă peste varză şi se dă vasul la cuptor timp de circa 90 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de porc 500 g, slănină afumată 100 g, carnaţi afumaţi 100 g, orez 300 g, varză murată 3 kg, ceapă 400 g, bulion de tomate 100 g, ulei 150 g, boia de ardei dulce 5 g, smântână 300 g, supă de oase 300 ml, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea se trece prin maşina de tocat, iar slănina se taie cubuleţe şi se amestecă cu carnea. Orezul se fierbe separat şi se adaugă la carne, impreună cu carnaţii tăiaţi felii şi se potriveşte gustul de sare şi piper. Varza se ţine în apă cateva ore şi se taie feliute. Ceapa se toacă mărunt, se prăjeşte în ulei, se stinge cu bulion, boia de ardei şi zeamă de varză. Se adaugă varza şi se căleşte circa 30 min. Într-un vas de cuptor uns cu grăsime se aşază un strat de varză, apoi un strat de compoziţie cu carne şi aşa mai departe pană se termină toată compoziţia de carne, avand grijă ca ultimul strat să fie de varză. Bulionul rămas, supa de oase, uleiul rămas şi smântână se amestecă, se toarnă peste varză şi se dă vasul la cuptor timp de circa 90 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 01 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :