FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 779
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Varza dulce umpluta cu carne de porc II

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Varza dulce umpluta cu carne de porc II

 Q:   Intreaba despre Varza dulce umpluta cu carne de porc II       
Varza dulce umpluta cu carne de porc II Ingrediente :

Carne de porc 750 g, varză dulce 2 kg, ceapă 200 g, ulei 100 g, ouă 3 buc, pesmet alb 200 g, smântână 300 g, caşcaval 100 g, suc de roşii 500 ml, piper, sare.

Mod de preparare :

Din căpăţana de varză se scot opt foi mari. Carnea se trece prin maşina de tocat şi se amestecă cu sare şi piper. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă carnea şi se călesc ampreună circa 15 min. Varza rămasă se taie mărunt, se amestecă cu carnea, ouăle şi pesmetul. Pe un şervetel alb din bumbac se aşază 7 foi de varză în formă de rozetă, avind cotoarele spre exterior. Locul gol din mijloc se acoperă cu a opta foaie. Se aşază compeziţia de carne în mijlocul rozetei, se înfăşoară cu foile de varză, în formă de căpăţana, se strînge şervetul de bumbac şi se leagă capetele. Se trece coada unei linguri mari de lemn pe sub nodurile şervetului şi se pune la fiert într-o oală cu apă sărată, capetele lingurii rămânând fixate pe marginea oalei. După ce s-a fiert circa 45 min., se scoate din oală, se desface şervetul, se aşează drobul într-un vas de cuptor, se toarnă pe deasupra smântână amestecata cu suc de roşii şi caşcaval şi se gratinează la cuptor.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: varza, porc, pesmet, ceapa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 02 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :