Statistics:
Visits: 788 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Varza dulce umpluta cu carne de porc II
Q: | Intreaba despre Varza dulce umpluta cu carne de porc II |
Ingrediente :
Carne de porc 750 g, varză dulce 2 kg, ceapă 200 g, ulei 100 g, ouă 3 buc, pesmet alb 200 g, smântână 300 g, caşcaval 100 g, suc de roşii 500 ml, piper, sare.
Mod de preparare :
Din căpăţana de varză se scot opt foi mari. Carnea se trece prin maşina de tocat şi se amestecă cu sare şi piper. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă carnea şi se călesc ampreună circa 15 min. Varza rămasă se taie mărunt, se amestecă cu carnea, ouăle şi pesmetul. Pe un şervetel alb din bumbac se aşază 7 foi de varză în formă de rozetă, avind cotoarele spre exterior. Locul gol din mijloc se acoperă cu a opta foaie. Se aşază compeziţia de carne în mijlocul rozetei, se înfăşoară cu foile de varză, în formă de căpăţana, se strînge şervetul de bumbac şi se leagă capetele. Se trece coada unei linguri mari de lemn pe sub nodurile şervetului şi se pune la fiert într-o oală cu apă sărată, capetele lingurii rămânând fixate pe marginea oalei. După ce s-a fiert circa 45 min., se scoate din oală, se desface şervetul, se aşează drobul într-un vas de cuptor, se toarnă pe deasupra smântână amestecata cu suc de roşii şi caşcaval şi se gratinează la cuptor.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de porc 750 g, varză dulce 2 kg, ceapă 200 g, ulei 100 g, ouă 3 buc, pesmet alb 200 g, smântână 300 g, caşcaval 100 g, suc de roşii 500 ml, piper, sare.
Mod de preparare :
Din căpăţana de varză se scot opt foi mari. Carnea se trece prin maşina de tocat şi se amestecă cu sare şi piper. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă carnea şi se călesc ampreună circa 15 min. Varza rămasă se taie mărunt, se amestecă cu carnea, ouăle şi pesmetul. Pe un şervetel alb din bumbac se aşază 7 foi de varză în formă de rozetă, avind cotoarele spre exterior. Locul gol din mijloc se acoperă cu a opta foaie. Se aşază compeziţia de carne în mijlocul rozetei, se înfăşoară cu foile de varză, în formă de căpăţana, se strînge şervetul de bumbac şi se leagă capetele. Se trece coada unei linguri mari de lemn pe sub nodurile şervetului şi se pune la fiert într-o oală cu apă sărată, capetele lingurii rămânând fixate pe marginea oalei. După ce s-a fiert circa 45 min., se scoate din oală, se desface şervetul, se aşează drobul într-un vas de cuptor, se toarnă pe deasupra smântână amestecata cu suc de roşii şi caşcaval şi se gratinează la cuptor.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 02 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :