Statistics:
Visits: 2,893 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Carnati cu carne de iepure
Q: | Intreaba despre Carnati cu carne de iepure |
Ingrediente:
Carne de iepure 1 kg, carne de porc 1 kg, slănină crudă 750 g, piper 5 g, boia de ardei dulce 5 g, usturoi 30 g, maghiran 1/2 fir, sare, maţe de oaie.
Mod de preparare:
Carnea de iepure se toacă cu satarul, carnea de porc şi slănina se trec prin maşina de tocat. Se amestecă cele două compoziţii, si se adaugă mujdei de usturoi, piper, boia de ardei, maghiran pisat şi se potriveşte gustul de sare. Se umplu maţele, se lasă să se zvante 1- 2 zile, se pun carnaţii în afumătoare la un fum cald şi se afumă 3- 4 ore.
Carne de iepure 1 kg, carne de porc 1 kg, slănină crudă 750 g, piper 5 g, boia de ardei dulce 5 g, usturoi 30 g, maghiran 1/2 fir, sare, maţe de oaie.
Mod de preparare:
Carnea de iepure se toacă cu satarul, carnea de porc şi slănina se trec prin maşina de tocat. Se amestecă cele două compoziţii, si se adaugă mujdei de usturoi, piper, boia de ardei, maghiran pisat şi se potriveşte gustul de sare. Se umplu maţele, se lasă să se zvante 1- 2 zile, se pun carnaţii în afumătoare la un fum cald şi se afumă 3- 4 ore.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :