Statistics:
Visits: 904 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Crap cu ciuperci si smantana
Q: | Intreaba despre Crap cu ciuperci si smantana |
Ingrediente:
1 kg crap (sau 10-12 felii din orice specie de peşte), 300 g ciuperci, 100 ml ulei, 1 lingură făină, 100 g smântâna, 1 legătură pătrunjel verde, 1/2 lămaie, sare, piper
Mod de preparare:
Se spală şi se taie ciupercile în felii, se stropesc cu zeamă de lămaie şi se lasă la o parte pană se va pregăti peştele.
Crapul se curăţă, se spală şi se taie (înlăturînd capul şi coada) în felii care se sărează, se dau prin făină şi se prăjesc în ulei bine înfierbîntat. (Peştele se prăjeşte numai cat să se rumenească pe deasupra, deoarece se mai fierbe împreună cu ciupercile.) în uleiul rămas de la prăjirea peştelui se călesc ciupercile timp de 10-15 min, după care se sting cu 1/2 I de apă. Se adaugă pătrunjelul verde tăiat, smântâna, sare şi piper, după gust. Se lasă să dea în fiert, apoi peste acestea se aşează peştele şi se introduce cratiţa în cuptor pentru circa 10-12 min. Se serveşte cald.
1 kg crap (sau 10-12 felii din orice specie de peşte), 300 g ciuperci, 100 ml ulei, 1 lingură făină, 100 g smântâna, 1 legătură pătrunjel verde, 1/2 lămaie, sare, piper
Mod de preparare:
Se spală şi se taie ciupercile în felii, se stropesc cu zeamă de lămaie şi se lasă la o parte pană se va pregăti peştele.
Crapul se curăţă, se spală şi se taie (înlăturînd capul şi coada) în felii care se sărează, se dau prin făină şi se prăjesc în ulei bine înfierbîntat. (Peştele se prăjeşte numai cat să se rumenească pe deasupra, deoarece se mai fierbe împreună cu ciupercile.) în uleiul rămas de la prăjirea peştelui se călesc ciupercile timp de 10-15 min, după care se sting cu 1/2 I de apă. Se adaugă pătrunjelul verde tăiat, smântâna, sare şi piper, după gust. Se lasă să dea în fiert, apoi peste acestea se aşează peştele şi se introduce cratiţa în cuptor pentru circa 10-12 min. Se serveşte cald.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :