Statistics:
Visits: 983 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Crap umplut cu ciuperci si orez I
Q: | Intreaba despre Crap umplut cu ciuperci si orez I |
Ingrediente:
Crap 1 kg, ciuperci 400 g, stafide 100 g, roşii 1 kg, orez 75 g, ulei 125 g, ceapă 100 g, ouă 2 buc, mărar 2 leg, piper, sare.
Cum se prepară:
Peştele se curăţă, se spală, se spintecă de-a lungul spinării, se scoate şira spinării şi intestinele şi se spală bine. Se toacă mărunt 50 g ciuperci şi se sotează în ulei, orezul se fierbe separat, ceapa se toacă şi se căleşte în ulei, stafidele se opăresc, legătura de mărar se toacă mărunt. Se amestecă ciupercile, orezul, ceapa, stafidele, mărarul şi ouăle şi se potriveşte gustul cu piper şi sare. Se umple peştele şi apoi se coase. Se toarnă într-o tavă restul de ulei, se pune restul de ciuperci şi roşiile tăiate felii şi se aşează peştele pe câteva beţişoare de lemn. Se dă tava la cuptor la un foc potrivit şi se stropeşte din când in când cu sosul format in tavă.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Crap 1 kg, ciuperci 400 g, stafide 100 g, roşii 1 kg, orez 75 g, ulei 125 g, ceapă 100 g, ouă 2 buc, mărar 2 leg, piper, sare.
Cum se prepară:
Peştele se curăţă, se spală, se spintecă de-a lungul spinării, se scoate şira spinării şi intestinele şi se spală bine. Se toacă mărunt 50 g ciuperci şi se sotează în ulei, orezul se fierbe separat, ceapa se toacă şi se căleşte în ulei, stafidele se opăresc, legătura de mărar se toacă mărunt. Se amestecă ciupercile, orezul, ceapa, stafidele, mărarul şi ouăle şi se potriveşte gustul cu piper şi sare. Se umple peştele şi apoi se coase. Se toarnă într-o tavă restul de ulei, se pune restul de ciuperci şi roşiile tăiate felii şi se aşează peştele pe câteva beţişoare de lemn. Se dă tava la cuptor la un foc potrivit şi se stropeşte din când in când cu sosul format in tavă.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Tag-uri: crap umplut, ciuperci, orez, stafide, marar, mancare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :