Statistics:
Visits: 834 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Crap umplut cu ciuperci
Q: | Intreaba despre Crap umplut cu ciuperci |
Ingrediente:
Un crap mare de circa 2 kg, ciuperci 400 g, ceapă 300 g, usturoi 30 g, făină 50 g, unt 100 g, verdeaţă 3 leg, ouă 2 buc, bulion de tomate 25 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Peştele se curăţă, se spală, se spintecă de-a lungul spinării şi se scot intestinele şi şira spinării. Ceapa se dă prin maşina de tocat, se căleşte în unt, se adaugă ciupercile tăiate julien şi se călesc împreună circa 15 min, se adaugă făina, se stinge cu bulion, mujdei de usturoi, sare şi piper, se fierbe câteva minute, apoi se ia de pe foc. După ce s-au răcit, se adaugă ouăle şi verdeaţa tocată. Cu această compoziţie se umple peştele, se coase, se aşează într-o tavă pe o bucată de pergament şi se pune in tavă restul de unt şi puţină apă. Se dă peştele la cuptor, la un foc potrivit, timp de 50-60 min, stropindu-se din când in când cu sosul format.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Un crap mare de circa 2 kg, ciuperci 400 g, ceapă 300 g, usturoi 30 g, făină 50 g, unt 100 g, verdeaţă 3 leg, ouă 2 buc, bulion de tomate 25 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Peştele se curăţă, se spală, se spintecă de-a lungul spinării şi se scot intestinele şi şira spinării. Ceapa se dă prin maşina de tocat, se căleşte în unt, se adaugă ciupercile tăiate julien şi se călesc împreună circa 15 min, se adaugă făina, se stinge cu bulion, mujdei de usturoi, sare şi piper, se fierbe câteva minute, apoi se ia de pe foc. După ce s-au răcit, se adaugă ouăle şi verdeaţa tocată. Cu această compoziţie se umple peştele, se coase, se aşează într-o tavă pe o bucată de pergament şi se pune in tavă restul de unt şi puţină apă. Se dă peştele la cuptor, la un foc potrivit, timp de 50-60 min, stropindu-se din când in când cu sosul format.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Tag-uri: crap umplut, ciuperci, oua, usturoi, mancare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :