Statistics:
Visits: 1,461 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciorba de ciuperci uscate
Q: | Intreaba despre Ciorba de ciuperci uscate |
Ingrediente :
Ciuperci uscate 50 g, ceapă 200 g, ulei 75 g, morcovi 150 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, făină 25 g, crez 50 g, oţet 9° 40 ml, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Ciupercile se pun la înmuiat cu o seară înainte de a fi pregătite. A doua zi se taie julien, se opăresc si se scurg bine. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei, se adaugă, pe rând, ciupercile, zarzavatul dat pe răzătoare şi făina şi se călesc împreună. Se sting cu apa în care s-au opărit ciupercile şi se lasă să fiarbă 30 minute. Când ciupercile şi zarzavatul sunt fierte, se adaugă orezul fiert separat şi se acreşte ciorba cu oţet sau zeamă de lămâie. La sfârşit se presară cu verdeaţă tocată mărunt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Ciuperci uscate 50 g, ceapă 200 g, ulei 75 g, morcovi 150 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, făină 25 g, crez 50 g, oţet 9° 40 ml, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Ciupercile se pun la înmuiat cu o seară înainte de a fi pregătite. A doua zi se taie julien, se opăresc si se scurg bine. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei, se adaugă, pe rând, ciupercile, zarzavatul dat pe răzătoare şi făina şi se călesc împreună. Se sting cu apa în care s-au opărit ciupercile şi se lasă să fiarbă 30 minute. Când ciupercile şi zarzavatul sunt fierte, se adaugă orezul fiert separat şi se acreşte ciorba cu oţet sau zeamă de lămâie. La sfârşit se presară cu verdeaţă tocată mărunt.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :