Statistics:
Visits: 1,612 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Mancare de ciuperci uscate
Q: | Intreaba despre Mancare de ciuperci uscate |
Ingrediente
750 g ciuperci uscate, 100 mi ulei, 200 g ceapă, 30 g bulion de roşii, usturoi, sare, piper, 1 foaie de dafin.
Mod de preparare
Ciupercile uscate se spală in cateya ape, apoi se pun la inmuiat 2—3 ore, după care se fierb pană sunt gata. Intre timp, se taie ceapa mărunt, se pune la prăjit intr-o cratită cu ulei incălzit şi după ce s-a inmuiat se adaugă bulionul de roşii şi se stinge cu apă caldă.
Se adaugă apoi ciupercile fierte (eventual tăiate), foaia de dafin, sare şi piper, după gust, şi se mai fierb impreună 10 min, după care se adaugă usturoi pisat, după gust.
750 g ciuperci uscate, 100 mi ulei, 200 g ceapă, 30 g bulion de roşii, usturoi, sare, piper, 1 foaie de dafin.
Mod de preparare
Ciupercile uscate se spală in cateya ape, apoi se pun la inmuiat 2—3 ore, după care se fierb pană sunt gata. Intre timp, se taie ceapa mărunt, se pune la prăjit intr-o cratită cu ulei incălzit şi după ce s-a inmuiat se adaugă bulionul de roşii şi se stinge cu apă caldă.
Se adaugă apoi ciupercile fierte (eventual tăiate), foaia de dafin, sare şi piper, după gust, şi se mai fierb impreună 10 min, după care se adaugă usturoi pisat, după gust.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 18 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :