Statistics:
Visits: 851 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata de sfecla rosie cu ciuperci uscate
Q: | Intreaba despre Salata de sfecla rosie cu ciuperci uscate |
Ingrediente:
600 g sfeclă, 60 g ciuperci uscate, 100 g ceapă, 100 ml ulei, piper, sare, oţet şi usturoi.
Mod de preparare:
Se coace sau se fierbe sfecla. Intre timp, se spală ciupercile uscate sau hribii în apă şi se pun la înmuiat o oră în apă călduţă, după care se pun la fiert. Sfecla fiartă se curăţă (dacă este mare se taie în lung în 4) şi apoi se taie în felii subţiri, se adaugă ciupercile fierte şi tăiate, de asemenea, în felii subţiri, ceapa care s-a tăiat mărunt şi s-a călit în ulei, piper, sare, oţet şi, după gust, usturoi pisat. Se amestecă împreună toate ingredientele şi se aşează într-o salatieră. Zeama rămasă de la ciuperci se foloseşte la subţiat mujdeiul de usturoi, care se toarnă în salată.
600 g sfeclă, 60 g ciuperci uscate, 100 g ceapă, 100 ml ulei, piper, sare, oţet şi usturoi.
Mod de preparare:
Se coace sau se fierbe sfecla. Intre timp, se spală ciupercile uscate sau hribii în apă şi se pun la înmuiat o oră în apă călduţă, după care se pun la fiert. Sfecla fiartă se curăţă (dacă este mare se taie în lung în 4) şi apoi se taie în felii subţiri, se adaugă ciupercile fierte şi tăiate, de asemenea, în felii subţiri, ceapa care s-a tăiat mărunt şi s-a călit în ulei, piper, sare, oţet şi, după gust, usturoi pisat. Se amestecă împreună toate ingredientele şi se aşează într-o salatieră. Zeama rămasă de la ciuperci se foloseşte la subţiat mujdeiul de usturoi, care se toarnă în salată.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 December '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :