Statistics:
Visits: 1,289 Votes: 1 Fame Riser |
Fame Rank
3
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciulama de porumbei
Q: | Intreaba despre Ciulama de porumbei |
Ingrediente :
Porumbei 5 buc, ceapă 100 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, margarina 100 g, unt 50 g, făină 200 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Porumbeii se curăţă, li se răsucesc aripile în sus după gat, iar picioarele se introduc în tăietura prin care s-au scos intestinele. Se pun la fiert in apă cu sare, în care s-a pus ceapa şi zarzavatul de supă. Indată ce au dat în fiert, se spumează cat este necesar. După ce au fiert, se scot porumbeii din supă şi se strecoară supa. Din margarina, făină şi supă se pregăteşte un sos, care se lasă să fiarbă 15 min. şi se potriveşte gustul cu piper şi sare. Porumbeii se taie în două, se acopăr cu sos şi se stropesc cu unt topit. Se mănancă cu mămăliguţa caldă.
Porumbei 5 buc, ceapă 100 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, margarina 100 g, unt 50 g, făină 200 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Porumbeii se curăţă, li se răsucesc aripile în sus după gat, iar picioarele se introduc în tăietura prin care s-au scos intestinele. Se pun la fiert in apă cu sare, în care s-a pus ceapa şi zarzavatul de supă. Indată ce au dat în fiert, se spumează cat este necesar. După ce au fiert, se scot porumbeii din supă şi se strecoară supa. Din margarina, făină şi supă se pregăteşte un sos, care se lasă să fiarbă 15 min. şi se potriveşte gustul cu piper şi sare. Porumbeii se taie în două, se acopăr cu sos şi se stropesc cu unt topit. Se mănancă cu mămăliguţa caldă.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 10 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :