FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,438
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Balmos ciobanesc

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Balmos ciobanesc

 Q:   Intreaba despre Balmos ciobanesc       
Balmos ciobanescIngrediente:

Mălai 600 g, lapte 2 l, smântână 400 g, unt 100 g, sare.

Mod de preparare:

Laptele şi smântâna se pun la fiert într-un ceaun şi se adauga sare. In momentul în care începe să fiarbă, se pune untul. După ce acesta s-a topit, se toarnă mălaiul în ploaie, amestecandu-se cu un făcăleţ sau tel. Se fierbe încă circa 10 min, la un foc domol, amestecându-se tot timpul. Când este gata, se rastoarnă balmoşul pe un fund din lemn sau platou. Se consumă cald, cu ciulama de ciuperci, brânză de oi, preparate din ouă.


Tag-uri: smantana, sare, malai, lapte



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :