Statistics:
Visits: 949 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciulama de pasare cu usturoi I
Q: | Intreaba despre Ciulama de pasare cu usturoi I |
Ingrediente :
Pasăre 1 kg, unt 125 g, făină 50 g, lapte 400 ml, usturoi 15 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Se tranşează pasărea, se sărează, se prăjeşte în unt şi se scot bucăţile pe un platou. Cu restul de unt, făina, laptele şi smantana se prepară un sos, în care se pune carnea şi se fierbe circa 15-20 min. La sfarşit se potriveşte gustul cu sare şi piper, se adaugă verdeaţa tocată şi mujdeiul de usturoi. Se mănâncă cu mămăliguţă caldă sau cu găluşte.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Pasăre 1 kg, unt 125 g, făină 50 g, lapte 400 ml, usturoi 15 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Se tranşează pasărea, se sărează, se prăjeşte în unt şi se scot bucăţile pe un platou. Cu restul de unt, făina, laptele şi smantana se prepară un sos, în care se pune carnea şi se fierbe circa 15-20 min. La sfarşit se potriveşte gustul cu sare şi piper, se adaugă verdeaţa tocată şi mujdeiul de usturoi. Se mănâncă cu mămăliguţă caldă sau cu găluşte.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :